Oude Lockers
 

Betalen, afkoelen & klachten.

Betalen, afkoelen en klachten.

 

Betalen.

Betalen van uw bestelling kan op de volgende manieren:

  • Vooruit per bank via iDeal of telebankieren.
  • Betaling contant bij aflevering tegen € 10,- rembourskosten.

Deze keuze doet zich voor in het bestelmenu.

 

Afkoelen.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Niet te verwarren met een proefperiode.

Het product kan alleen compleet en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden. U kunt een verzoek voor terugname van het product indienen middels ons een ingevuld herroepingsformulier per mail of fax te sturen. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Voor kapotte of te lang gebruikte geretourneerde producten brengen wij de schade in rekening

Na ontvangst en inspectie van het retour gestuurde product zal MisterFurniture.nl het aankoopbedrag minus de eventuele transportkosten en/of schades uiterlijk binnen 14 dagen naar u overmaken.

 

Klachten.

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.
 
Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 7 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar MisterFurniture.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Tot slot willen wij u met enige trots wijzen op het feit dat ons klachtenpercentage op minder dan 2% ligt en het aantal niet opgeloste klachten op 0%!

 

Misterfurniture.nl

Molenwal 40

8401 CE Gorredijk

 

T 0612-612 974 F 0513-436084 M info@misterfurniture.nl

KvK 01087758 BTW 1091.99.443.B01