Oude Lockers
 

Uitleg bezorgen.

Al onze vermelde prijzen zijn inclusief bezorgen in Nederland muv de provincies Zeeland, Limburg en de Waddeneilanden. Voor deze gebieden gelden nader overeen te komen tarieven, afhankelijk van uw woonplaats.

Na uw bestelling ontvangt u van MisterFurniture.nl een orderbevestiging per e-mail. Indien het door u bestelde artikel voorradig is wordt u zsm ingedeeld bij een route in uw postcode gebied. Misterfurniture.nl doet het bezorgen grotendeels in eigen beheer, wij nemen dan ook persoonlijk telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak. Afhankelijk van uw woonplaats en onze bezorgroutes varieert de indicatieve levertijd tussen de 3 en 12 werkdagen.

Indien één of meerdere van door u bestelde artikelen niet voorradig blijkt te zijn zal MisterFurniture.nl u hier binnen 3 werkdagen van op de hoogte stellen en informeren over de actuele levertijd. Wanneer deze indicatieve nieuwe levertijd niet overeenkomt met uw verwachtingen bent u gerechtigd uw bestelling kosteloos te annuleren.

Wij bezorgen ook in België, informeert u gerust naar deze specifieke tarieven.